Yhteystiedot

MultiCut Oy 
Uhrilähteenkatu 8 Ovi 10
20250 Turku
multicutoy@multicutoy.fi

050-5291000

 

 

 

Etusivu
warning: Illegal string offset 'files' in /home/multicutoy/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Veitsileikkaus

Veitsileikkaus soveltuu kakienlaisille kankaille sekä teknisille materiaaleille, kuten lasikuitu, suodatinkankaat, keinonahka, äänieristemateraalit, huovat, aramidikuidut (Kevlar™), muovikalvot (esim. tarra- ja heijastinkalvot), vaahtomuovilevyt jne. Myös pehmeät ja joustavat materiaalit voidaan leikata tarkasti haluttuun muotoon, sillä leikattava materiaali painautuu tiiviisti kiinni leikkuupöytään tehokkaan tyhjiöpumpun avulla. Veitsileikkurimme ovat täysin tietokoneohjattuja ja niillä voidaan leikata lähes millaisia muotokappaleita tahansa. Tarvittaessa voidaan leikata myös paksuja ja päällekkäisiä materiaalikerroksia.

 

 

Käytössämme on kaksi veitisileikkuria, joihin myymme myös yhteensopivia varaosia ja kulutustavaraa kuten esim. aluspaperia ja muovikalvoa.

Veitsileikkurilla leikattuja vaahtomuovikappaleita.Tagit: lasikuitu, lasikuidun leikkaaminen, aramidikuidun leikkaaminen, lasikuitukangas, muovikalvo, muovikalvon leikkaaminen, kalvon leikkaaminen, leikkuupalvelu, veneen kuiduttaminen