Yhteystiedot

MultiCut Oy 
Uhrilähteenkatu 8 Ovi 10
20250 Turku
multicutoy@multicutoy.fi

050-5291000

 

 

 

Etusivu
warning: Illegal string offset 'files' in /home/multicutoy/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

IsoDev

IsoDev ohjelmistoratkaisut on suunniteltu nopeuttamaan päivittäisiä tuotannollisia toimintoja sekä helpottamaan käytännön työskentelyä. IsoDev ohjelmistot ovat 10 vuoden aikana pystyneet hankkimaan pysyvän jalansijan tekstiiliteollisuudessa intuitiivisten sekä yhteesopivuutta ja avoimmuutta lisäävien ohjelmistoratkaisujen avulla.

CamSuite

CamSuite on tehokas ja monipuolinen asetteluohjelmisto tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. CamSuite:n intuitiivinen ja käyttäjäläheinen totetus säästää työaikaa suunnittelussa ja asettelussa samalla, kun monipuoliset automaattiset toiminnot mahdollistavat huomattavat materiaalisäästöt verrattuna kilpailijoiden ohjelmistoratkaisuihin.
CamSuite ohjelmisto on yhteensopiva yleisimpien tiedostoformaattien ja leikkurien kanssa, kuten DXF ISO HPGL jne. Tämä helpottaa myös jo olemassaolevien tiedostojen hyödyntämistä esimerkiksi alihankintaa teetettäessä. Optiona Cam Suite:en on saatavana myös tehokas automaattiasettelutoiminto.

 

CamSuite on saatavana integroituna tuotannonhallintajärjestelmänä yhdessä WingManin sekä IDOffloadin kanssa: kysy lisää!

IDPlot

IDPlot piirturin ohjausohjelma soveltuu lähes kaikkiin piirturimalleihin, esim. Lectra Flypen, E33, E32,Zund. Se tukee monia eri tiedostomuotoja kuten HPGL, ISO, DXF, joten sillä voidaan käyttää ko. piirtureita entistä monipuolisemmin
Käyttöä helpottaa piirturiparametrien tallennusmahdollisuus, jolloin sopivat parametrin voidaan helposti palauttaa käyttöön tarpeen mukaan.

WingMan

Wingman on vaihtoehtoinen ratkaisu Lectran uudemman sukupolven leikkurien ohjaamiseen. Se tukee mm. Lectran alkuperäisiä asetelma- ja muototiedostoja sekä hpgl-, gerber iso- ja dxf-tiedostoja.
Tehokas ja käyttäjäystävällinen ohjelma antaa lisää mahdollisuuksia hyödyntää käytössänne olevaa automaattileikkuria. Valmiit parametrit voidaan tallentaa erilaisten materiaalien leikkuuta varten, jolloin saadaan aina paras ja tehokkain leikkuutulos. Lisäksi Wingman tukee mm. kosketusnäyttöjä ja on suunniteltu lähtökohtaisesti alkeuperäistä leikkurin ohajusohjelmistoa käyttäjäystävällisemmäksi.

IDoffload

IDoffload on leikattujen kappaleiden tunnistusjärjestelmä. Sen avulla on helppo tunnistaa esim. eri koot, mallit jne. Kuvaruutu/projektori purkualueen yläpuolella näyttää selvästi eri kappaleiden sijainnin käyttäen hyväkseen leikkurin ja asetteluohjelmiston tarjoamia tietoja.

LS Concept

LS Consept ohjelmistojen avulla voidaan muuntaa PLA tai PLX asetelmatiedostostot ISO-, DXF- tai HPGL-muotoon, jotka ovat ns. standardi tiedostoja, joita lähes kaikki leikkurit ja piirturit lukevat. Tämä antaa mahdollisuuden tiedostojen käyttämiseen esim. alihankintaa teetettäessä
Tarjoamme myös tiedostojen kääntöpalvelua, jolloin muunnamme haluamanne tiedostot tarvittavaan muotoon. 

ISOdex/ Isowatch

ISOdex muuntaa Lectra-mallitiedostoja mm. dxf-tiedostoiksi, joita voidaan käyttää leikkaamiseen mm. useissa nahkaleikkureissa.

Nexpro

Nexpro ohjelmiston avulla voidaan avata Lectra-tiedostoja, -malleja, -versioita ja -kaavoja eri ohjelmissa kuten Word, Paint, CorelDraw jne.  Nexpro:lla voidaan lisäksi luoda dxf-tiedostoja, joissa on mukana kaikki ko. malliin liittyvä informaatio. Näin Lectra-tiedostojen käsittely helpottuu ja ne voidaan tarvittaessa muuntaa myös muiden leikkureiden ja ohjelmistojen käyttöön soveltuvaksi.

PTrans

PTrans:n avulla voidaan luoda vektroitiedostoista jpeg-tiedostoja, joita voidaan käyttää muotokappaleiden visualisointiin jne.

Deep Copy

Deep Copy on ratkaisu Lectran asetelmatiedostojen ja muototiedostojen pitämiseen ajantasalla: Deep Copy varmistaa, että kaikki muotokappaleet ovat ajantasalla ja kopioitu asianmukaiseen kansioon, kun Lectra asetelma lähetetään leikattavaksi. Lisäksi Deep Copy tarkastaa jokaisen asetelman ennen kopiointia, jolloin varmistutaan, että kaikki versiot ovat malleissa mukana. Näin varmistutaan, että leikkaamiseen käytettävät mallitiedostot ovat suunnitellun laisia leikattaessa.
Tiedostojen tallentamisen ja lähettämisen helpottamiseksi DeepCopy voi pakata myös tiedoston .zip-muotoon. Lisäksi tiedostot voidaan suojata tarvittaessa salasanalla.

Invander

Invander:in ansiosta Lectra tiedostojen etsintä on helppoa. Invander:lla löytää helposti mallit, asetelmat, asetelmatiedot, kuten leveyden, pituuden ja kaiken mitä tarvitset jokapäiväisessä työssäsi. Esimerkiksi asetelmat, jotka ovat muuttuneet mallien muutosten vuoksi, on helppo paikantaa. Näin tiedostojen pitäminen ajantasalla helpottuu.      

Marker Vision

Marker Vision on IDView:n kaltainen sovellus PLA tai PLX asetelmien avaamiseen, vaikka sinulla ei olisi Lectra-ohjelmistoa käytössäsi. Marker Vision näyttää asetelmaan kuuluvat kappaleet, mallit ja versiot. Käytössä on lisäksi mm. mittaus, zoom ja print työkalut.

IDView

IDView:n avulla ISO, HPGL ja DXF tiedostojen visualisointi onnistuu helposti. IDView näyttää kappaleiden geometrian sekä tarjoaa työkaluja mm. kappaileiden mittaamiseen ja tulostamiseen.

MdlInfo

MdlInfo:n avulla voit avata .mdl tiedoston suoraan Windows Explorerista.
MdlInfo tarjoaa myös hyödyllistä tietoa .mdl-tiedostoista, kuten listaukset tehdyistä muutoksista, mallien kaikista versioista ja kaikista malliin kuuluvista kaavoista.

 

AutoFTP

AutoFTP tarkkailee määriteltyjä  tiedostoja/kansiota ja lähettää uudet tai muuttuneet FTP serverille automaattisesti. Tiedot tapahtuneista tiedostosiiroista voit lähettää AutoFTP avulla haluamiisi sähköpostiosoitteisiin.

IDSync

IDSync:n avulla voit täysin automaattisesti sykronoida tiedostosi. Voit itse määritellä tiedostot/kansiot, joiden haluat siirtyvän kohde kansioihin. IDSync päivittää valitut kohdetiedostot automaattisesti eri tietokoneiden ja (verkko-)kovalevyjen välillä. Lisäksi IDSync pitää yllä listausta tehdyistä muutoksista.